300° udendørssensor

Find produkt

nye 300°udendørssensorer 
med stort detekteringsområde


Nu introduceres to effektive 300° udendørssensorer med en rækkevidde på 16 m, kæledyrszone og med mange indstillings- og anvendelsesmuligheder.Udendørssensorer er efterhånden en fast bestanddel af belysningen hos både private og erhverv. Det er bekvemt, at belysningen automatisk tænder, når mørket falder på, og den automatiske belysning har også en forbyggende effekt på udbudne gæster. Derfor lancerer Niko nu to effektive 300° udendørssensorer med mange indstillingsmuligheder. Sensorerne håndterer alle former for belastninger inkl. LED.

Sensorerne har et stort detekteringsområde med en rækkevidde på 16 m. De har en detekteringsvinkel på 300°, hvilket betyder, at de ved hjælp af det medfølgende beslag kan monteres på både et ud- og indvendigt hushjørne. Derudover kan sensorerne både monteres på væg og i loft alt efter behov. I monteringsunderlaget er der god plads til kabeltilslutning, og derefter er det enkelt at klikke sensoren på plads.

 

Krybezone og kæledyrszone
Sensorerne har den fordel, at de er mindre følsomme overfor fejltændinger som f.eks. vind eller bevægelser i træer. De har en nedadvendt linse for komplet detektering og elimering af krybezone. Den indbyggede kæledyrszone kan brugeren selv aktivere eller deaktivere efter behov ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening, som også kan bruges til at tænde og slukke lyset. Dermed undgås fejltænding på grund af kæledyr.

 

Indstilling af sensor
Indstilling af efterløbstid, luxniveau samt følsomhed foretages via potentiometre direkte på sensoren eller via app på smartphone. Appen Niko Sensor Tool kan downloades gratis fra App Store eller Google play og skal anvendes sammen med IR-dongle (type 41-936) for trådløs overførsel af data til sensoren. 

 


De nye udendørssensorer findes i farverne hvid og sort.

Type 351-26570Type 351-26572

 

 

 

dali - det enkle valg af sensor

Intelligent lysstyring skal være enkel. Vi har derfor udviklet et komplet sortiment af DALI-sensorer, hvori alle funktioner er indbygget.
Det betyder, at samme sensor kan anvendes i de fleste løsninger.
Valget af sensor er helt enkelt.

Se sortimentET