Niko Sensor Tool app

Find produkt

Enkel konfiguration
med din smartphone

Nu kan du konfigurere sensorer på en helt ny og intuitiv måde. Alt, hvad du behøver, er at installere appen Niko Sensor Tool på din smartphone. Derefter kan du konfigurere sensorer helt uden brug af andre hjælpeværktøjer som PC, fjernbetjening eller lign. Trin for trin guiden gør det hurtigt og enkelt at konfigurere sensorerne - også når der indgår avancerede funktioner som multizone, dag/nat-funktion, flere lysscenarier mv. Konfigurationen overfører du til sensorerne via en IR-dongle i telefonens jackstik.
 

Trin for trin guide
Appen Niko Sensor Tool giver dig en helt ny og brugervenlig oplevelse, når du skal konfigurere sensorer. I appen er der defineret en lang række løsninger, som man typisk arbejder med til hverdag. Du vælger den ønskede funktion, og bliver derefter automatisk guidet igennem konfigurationen trin-for-trin.

App sikrer ensartethed

Undervejs i konfigurationen har du naturligvis altid mulighed for at tilpasse konfigurationen til specifikke behov og ønsker. Disse tilpasninger kan gemmes i appen til senere brug. Det sikrer ensartethed ved konfiguration af flere lokaler, ligesom det efterfølgende letter udarbejdelsen af den lovpligtige dokumentation. 

Trådløs overførsel via dongle til sensor
For at overføre konfigurationen fra smartphone til sensor benyttes en IR-dongle. IR-donglen tilsluttes smartphonens mini-jackstik og rettes imod sensoren under konfigurationen, hvor der vil ske en trådløs IR-overførsel mellem smartphone og sensor.

Se listen over app ready sensorer. 

Se Niko Sensor Tool brochuren.

 

 

Niko Sensor Tool

Niko Sensor Tool er en app til konfiguration af Niko-Servodans DALI og On/Off-sensorer.

Ved at benytte Niko Sensor Tool har du kun ét konfigurationsværktøj til dine sensorer. 

Appen er gratis og tilgængelig til iPhones og Android mobiltelefoner.   

dali - det enkle valg af sensor

Intelligent lysstyring skal være enkel. Vi har derfor udviklet et komplet sortiment af DALI-sensorer, hvori alle funktioner er indbygget.
Det betyder, at samme sensor kan anvendes i de fleste løsninger.
Valget af sensor er helt enkelt.

Se sortimentET