Niko Home Control

Find produkt

stærkt smart home system 
kommer til Danmark


Nu lanceres Niko Home Control i Danmark. Niko har gennem mere end 20 år udviklet smart home systemer, som hvert år installeres i tusindvis af boliger. Takket være løbende forbedringer og stærke partnerskaber er det lykkedes Niko at udvikle et smart home system, som både er en intuitiv og fremtidssikret løsning i en verden, der er i konstant udvikling. Nu får også danske boligejere mulighed for at nyde godt af den komfort, som Niko Home Control giver.Niko Home Control er et intelligent smart home system, som let kan tilpasses den enkelte bruger. Det betyder, at man får et smart home system, som både dækker brugerens skiftende behov og samtidig er fremtidssikret. Udover øget komfort giver Niko Home Control også øget tryghed og mulighed for optimering af energiforbruget. Hele systemet kan styres centralt fra enten en touch skærm eller en smartphone. Derudover samarbejder Niko med adskillige stærke partnere, der har smart-løsninger, som let kan integreres i Niko Home Control.

Intuitiv brugerflade giver hurtig installation og enkel konfiguration
Niko Home Control er designet med en intuitiv og enkel brugerflade. Let genkendelige ikoner, grafik og tekster fortæller installatøren, hvad der sker under konfigurationen. Når der skal tilføjes mere komplekse handlinger, bliver installatøren trin-for-trin guidet igennem, hvilket letter installationen.

Installatøren kan let forbinde indgange, udgange og funktioner til en bestemt styring i boligen. Efter konfigurationen bliver opsætningen automatisk overført til touch skærm og smartphone. Ved hjælp af individuelle indstillinger kan installatøren tilpasse Niko Home Control til hver enkelt kunde, hvilket giver utroligt mange muligheder.

Brugeren kan gøre sit system endnu smartere
Brugeren har selv mulighed for at downloade og installere opdateringer til Niko Home Control, uden at det ændrer de tidligere indstillinger. Derefter kan de aktivere nye funktioner samt ændre de generelle indstillinger som timing og scenarier. Den enkle brugerflade på touch skærm og smartphone gør det let for brugeren at navigere i systemet.Stærke partnerskaber
Niko arbejder hele tiden på at indgå i stærke partnerskaber for at kunne udvikle en smart-løsning, som gør en positiv forskel for brugeren. Niko har allerede stærke samarbejdspartnere som Renson, Reynaers, VELUX, Sonos, Bose og NIBE, som nemt kunne tilpasse deres smart-løsning til Niko Home Control. Niko Home Control tillader brugeren at styre hvert enkel af disse systemer via den centrale touch skærm eller fra deres smartphone, uanset hvor de befinder sig.


Derudover er Niko åben over for andre teknologier og systemer. Den fleksibilitet, som er indbygget i Niko Home Control, betyder, at systemet løbende udvikles – og dermed fremtidssikres. Niko Home Control er derfor den ultimative platform til at samle flere smart systemer.

Læs brochure - Niko Home Control - Dit hjem fungerer bedre med Niko.

dali - det enkle valg af sensor

Intelligent lysstyring skal være enkel. Vi har derfor udviklet et komplet sortiment af DALI-sensorer, hvori alle funktioner er indbygget.
Det betyder, at samme sensor kan anvendes i de fleste løsninger.
Valget af sensor er helt enkelt.

Se sortimentET