PayBack-beregner

Find produkt

Beregn din energibesparelse og tilbagebetalingstid med vores PayBack Beregner

Med Servodans digitale PayBack Beregner kan du hurtigt få et kvalificeret bud på, hvor meget energi, CO2 og ikke mindst kroner du kan spare ved en given lysstyringsløsning. Du skal blot træffe få valg, hvorefter du får vist den anslåede besparelse og tilbagebetalingstid.

Beregningerne bygger på en række forudsætninger omkring anvendelse, lyskilder, besparelsespotentiale, installationsomkostninger osv. Og hvis du har login til vores web, kan du både se de respektive komponentpriser samt ændre installationsomkostninger, hvis du ønsker det. Login til servodan.dk kan du få her.

Når din beregning bliver vist, kan du printe beregningen via ”Print”-knappen. Knappen ser du øverst på siden til højre.

Hvis de konkrete forhold, som du står overfor, af den eller anden grund ikke helt svarer til de viste specifikationer, så ring til os på tlf. 7442 4726 eller send en mail til support@servodan.dk og få hjælp til din konkrete lysstyringsløsning.

God fornøjelse med dette værktøj!

Din installatør:

Din besparelse

  • Nuværende el-forbrug: 0 kWh pr. år
  • Fremtidigt el-forbrug: 0 kWh pr. år
  • Samlet besparelse i kWh: 0 kWh pr. år
  • Samlet besparelse i %: 0 %
  • Samlet besparelse i CO2: 0 kg. CO2 pr. år
  • Samlet besparelse i kr.: 0 kr. pr. år
  • Tilbagebetalingstid: 0 år

Den valgte kombination kan ikke beregnes, du kan i stedet kontakte os og få et tilbud.

Stærke sensorer
i ELEGANT design

Den nye standard for tilstedeværelsessensorer i 700- og 750-serien bygger dækningsmæssig på den velkendte sensor 41-300, som uden tvivl er markedets mest solgte sensorer gennem tiden. 

 

Med 700- og 750-sensorerne får du således langtidsholdbare sensorer i et moderne design til både planforsænkning og til udvendig montage. Og som master/slave-udgaver i et antal varianter, som
du kan bruge i stort set alle rum og applikationer.

Se sortimentET