300° udendørssensor

Find produkt

nye 300°udendørssensorer 
med stort detekteringsområde


Nu introduceres effektive 300° udendørssensorer med en rækkevidde på 16 m, kæledyrszone og med mange indstilling- og anvendelsesmuligheder.Udendørssensorer er efterhånden en fast bestanddel af belysningen hos både private og erhverv. Det er bekvemt, at belysningen automatisk tænder, når mørket falder på, og den automatiske belysning har også en forbyggende effekt på udbudne gæster. Derfor lancerer Niko nu effektive 300° udendørssensorer med mange indstillingsmuligheder. Sensorerne håndterer alle former for belastninger inkl. LED.

Sensorerne har et stort detekteringsområde med en rækkevidde på 16 m. De har en detekteringsvinkel på 300°, hvilket betyder, at de ved hjælp af det medfølgende beslag kan monteres på både et ud- og indvendigt hushjørne. Derudover kan sensorerne både monteres på væg og i loftet alt efter behov. I monteringsunderlaget er der god plads til kabeltilslutning, og derefter er det enkelt at klikke sensorerne på plads.

 

Krybezone og kæledyrszone
Sensorerne har den fordel, at de er mindre følsomme overfor fejltændinger som f.eks. vind eller bevægelser i træer. De har en nedadvendt linse for komplet detektering og elimering af krybezone. Den indbyggede kæledyrszone kan brugeren selv aktivere eller deaktivere efter behov ved hjælp af den medfølgende lille fjernbetjening. Dermed undgås fejltænding på grund af kæledyr.

 


De nye udendørssensorer findes i farverne hvid og sort.


* Sensorerne er til levering fra 3. kvartal

dali - det enkle valg af sensor

Intelligent lysstyring skal være enkel. Vi har derfor udviklet et komplet sortiment af DALI-sensorer, hvori alle funktioner er indbygget.
Det betyder, at samme sensor kan anvendes i de fleste løsninger.
Valget af sensor er helt enkelt.

Se sortimentET