Indendørs lysstyring

Find produkt

LYSSTYRING DER HOLDER

Der findes rigtig mange typer sensorer at vælge imellem, og det er derfor afgørende, at den sensor, som du vælger, også kan opfylde de krav og det behov, som du har ift. rækkevidde, funktionalitet, skal det være en stand alone eller en systemløsning, installation, indstilling osv.  

Bevægelsessensor

En bevægelsessensor tænder belysningen, når den registrerer bevægelse og en varmeændring på ± 5°C. Bevægelsessensorer kaldes også for PIR-sensorer (passiv infrarød).

Men en bevægelsessensor er ikke bare en bevægelsessensor. Niko-Servodan udvikler sensorer, som hver især har deres stærke punkter og som installeres forskelligt, har variende detekteringsområder osv. Så det er lidt vigtigt at vælge den helt rigtige sensor, der passer til rummet og applikationen.

Se hele rækken af bevægelsessensorer her

Tilstedeværelsessensor

En tilstedeværelsessensor er reelt en ekstra følsom bevægelsessensor, der gør, at den kan detektere bevægelser helt ned til 2-3 cm, de såkaldte "small motions". Den kan altså "se" personer i et rum, selv om de næsten ikke bevæger sig, fx når de laver IT-arbejde.

Hvis du ønsker optimal registrering af personer i et lokale, er tilstedeværelsessensorer klart at foretrække. Og hvis du vælger en tilstedeværelsessensor PLUS - dvs. en sensor hvor man kombinerer både PIR-teknologi med ultralyd - så får du  en uovertruffen detektering, der registrerer personer, selv når de sidder skjult bag reoler eller afskærmninger.

dali - det enkle valg af sensor

Intelligent lysstyring skal være enkel. Vi har derfor udviklet et komplet sortiment af DALI-sensorer, hvori alle funktioner er indbygget.
Det betyder, at samme sensor kan anvendes i de fleste løsninger.
Valget af sensor er helt enkelt.

Se sortimentET