Lysstyring af naboområder

Find produkt

Enkel lysstyring af naboområder - uden behov for programmering

Nyt DALI-modul gør det enkelt at installere lysstyring af naboområder i storrumskontorer og ved gangløsninger.
 

Lys i tilstødende lokaler eller naboområder øger brugerkomforten. På den måde undgår man følelsen af at sidde midt i et mørkt rum eller træde ud i en mørk gang, hvilket kan opleves som utrygt.

Lysstyring af naboområder har hidtil krævet en IBI løsning og en individuel specificering og programmering af den ønskede nabostyring. Det har ikke tidligere været muligt at installere lysstyring i naboområder via en DALI-bus, nabostyring har derfor været relativ omkostningstung.

Med et DALI-link-modul fra Servodan er det nu blevet enkelt at installere lysstyring af naboområder. Der er tale om en ”stand-alone” løsning, der ikke kræver programmering. Den enkle installation gør denne løsning økonomisk fordelagtig i forhold til konventionelle IBI løsninger.

I praksis skal der monteres et DALI-link-modul imellem to eller flere DALI-segmenter, der fungerer som naboområder. DALI-link-modulet kan konfigureres til i hvilken retning styringen skal ske, og hvilket niveau lyset i naboområdet skal dæmpes til. DALI-link-modulet fungerer sammen med hovedparten af Servodans populære DALI-sensorer.

Se hvordan du kan lave lysstyring af naboområder! Læs mere om DALI-link-modulet type 70-021!

dali - det enkle valg af sensor

Intelligent lysstyring skal være enkel. Vi har derfor udviklet et komplet sortiment af DALI-sensorer, hvori alle funktioner er indbygget.
Det betyder, at samme sensor kan anvendes i de fleste løsninger.
Valget af sensor er helt enkelt.

Se sortimentET