Minilux System

Find produkt

Minilux Control til bevægelsesstyring

Minilux Control samler flere funktioner i ét modul. Indstillingen sker via display. Anvendes både til uden- og indendørs lysstyring.

 

Control 36-080

Minilux Control er ikke bare let at indstille, den har også 2 funktioner at vælge imellem - udendørs & indendørs. For både uden- og indendørsfunktionen gælder det, at lyset tændes automatisk, når bevægelsses- eller tilstedeværelsessensoren registrerer bevægelse, dog KUN hvis der ikke er nok dagslys.

 

I udendørs-funktionen slukker lyset først, når tiden er udløbet.
I indendørs-funktionen slukker lyset, så snart dagslyset er tilstrækkeligt.
 

Indstilling

Via displayet og trykknapperne på fronten indstilles de ønskede værdier. Der er mulighed for at vælge, hvilket lux-område lyssensoren skal have, tænd- og sluk-værdier, udkoblingsforsinkelse og testmode. I displayet kan man også aflæse det aktuelle lysniveau.

Hvis du anvender fabriksindstillingerne (og har placeret sensorerne korrekt), vil styringen virke med det samme, der er sat strøm på.

 

Manuelle funktioner

Man kan skifte funktion fra automatisk tænd, til manual tænd ved at tilslutte et tryk.

Der er også mulighed for manuel sluk via tryk samt tænd via tryk.


Fordele

  • Energibesparelse
  • Øget komfort
  • Øget effektivitet
  • Præventiv over for tyveri

Bevægelsesstyret lysstyring har den fordel, at lyset kun er tændt, når der er behov. Dagslyset dækker op til 75% af vores behov, og det er derfor spild af ressourcer ikke at slukke, når dagslyset er tilstrækkerligt.

dali - det enkle valg af sensor

Intelligent lysstyring skal være enkel. Vi har derfor udviklet et komplet sortiment af DALI-sensorer, hvori alle funktioner er indbygget.
Det betyder, at samme sensor kan anvendes i de fleste løsninger.
Valget af sensor er helt enkelt.

Se sortimentET