Nyt logo

Find produkt

 

nyt logo 
- fra niko-servodan til niko


Fremover anvendes Niko logo - det juridiske navn er uændret Niko-Servodan A/S.

Niko-Servodan har i 10 år været en del af belgiske Niko Group, hvor der er sket en løbende integration – også på navne- og logosiden.
De seneste år har integrationen i koncernen taget fart. I Norden introduceres således flere nye Niko-produkter som f.eks. Niko Home Control, og lysstyringssensorer fra Niko-Servodan afsættes i stadigt større omfang i resten af Europa.


Efter en overgangsperiode skifter Niko-Servodan nu til rent Niko logo. Skiftet sker fra den 15. maj og vil således være synligt på EL & TEKNIK-messen i Odense. Virksomhedens juridiske navn forbliver uændret Niko-Servodan A/S.

Niko logoet vil fremover blive anvendt på alle nye materialer og produkter. For eksisterende produkter vil udfasningen af Niko-Servodan logoet ske løbende.

 

 

 Fakta

  • Niko logo vil blive anvendt fra den 15. maj 2018
  • Det juridiske navn forbliver uændret Niko-Servodan A/S
  • Implementering af nyt logo vil ske løbende på eksisterende produkter.

 

Om Niko Group
Niko er den dominerende markedsleder indenfor kontaktmateriel, lysstyring og home automation på det belgiske marked.

Gennem de seneste ti år har Niko Group investeret i europæiske virksomheder, der understøtter missionen om at tilbyde elektriske installationer, der giver komfort, kontrol og energieffektivitet. Niko-Servodan har siden 2008 været 100 % ejet af Niko Group.

 

dali - det enkle valg af sensor

Intelligent lysstyring skal være enkel. Vi har derfor udviklet et komplet sortiment af DALI-sensorer, hvori alle funktioner er indbygget.
Det betyder, at samme sensor kan anvendes i de fleste løsninger.
Valget af sensor er helt enkelt.

Se sortimentET