Potentiometerstyring af DALI-sensorer

Find produkt

Brugervenlig og intuitiv potentiometerstyring af DALI-sensorer


Nu kan DALI-sensorer overstyres med et potentiometer. Hidtil har det kun været muligt at anvende almindelige tryktiloverstyring af sensorer på DALI-installationer, men det har Servodan nu lavet om på.
 

Potentiometre til lysstyring er brugervenlige og intuitive. Undersøgelser viser også, at løsningen er populær hos brugerne.

På DALI-sensorer har det hidtil ikke været teknisk muligt at anvende potentiometre til overstyring, man har derfor været nødsaget til at bruge almindelige tryk. Mange steder har dette resulteret i, at brugerne slet ikke har været opmærksomme på den trinløse lysregulering, derfor har de ikke udnyttet muligheden for optimal lyskomfort.

Det har Servodan nu lavet om på med lanceringen af DALI-sensorerne i 750-serien. Disse sensorer er som de eneste på markedet forberedt til overstyring via potentiometer. Potentiometeret skal blot kobles på DALI-bussens 2 ledere og er designmæssigt tilpasset det danske afbrydersystem (1-modul).

Ved at dreje på potentiometeret er det muligt at regulere lysstyrken, og den integrerede afbryder gør det muligt at tænde og slukke lyset ved et kort tryk.

Se hvordan du laver brugervenlig og intuitiv potentiometerstyring af DALI-sensorer!


Servodans populære DALI-sensorer i 750-serien fungerer sammen med potentiometret PMU-DALI (Type 74-597).
dali - det enkle valg af sensor

Intelligent lysstyring skal være enkel. Vi har derfor udviklet et komplet sortiment af DALI-sensorer, hvori alle funktioner er indbygget.
Det betyder, at samme sensor kan anvendes i de fleste løsninger.
Valget af sensor er helt enkelt.

Se sortimentET