Revit-filer til fri download

Find produkt

REVIT-filer til fri download

Servodan stiller nu REVIT-filer til rådighed for rådgivere, arkitekter, installatører M. fl. Derved understøtter Servodan BIM (Bygnings Informations Modellering), som gør det muligt at digitalisere hele byggeprocessen.

Efterhånden som projektering er blevet digitaliseret, bliver REVIT-filer fra leverandører mere og mere efterspurgte. Derfor stiller Servodan nu REVIT-filer på udvalgte sensorer til rådighed for interessede. Filerne er tilgængelige i RFA-format til brug for AutoDesk Revit, og de indeholder de nødvendige informationer i form af tekniske data og dimensioner.


Hvorfor BIM

Ved at stille REVIT-filer til rådighed, understøtter Servodan BIM (Bygnings Informations Modellering), der er en metode til at digitalisere og integrere hele byggeprocessen. Digitale bygningsmodeller bliver dermed omdrejningspunktet for alle byggeprojektets aktiviteter.


Det skaber overblik over bygningsegenskaber, og gør det nemt at finde eventuelle fejl i opgaver og objekter. Ved hjælp af software kan man f.eks. lave kollisionskontrol allerede inden byggeriet påbegyndes.


REVIT-filerne kan downloades fra www.servodan.dk/revit. På samme side kan man også tilmelde sig at blive adviseret om opdateringer af REVIT-filer fra Servodan.

 

 

dali - det enkle valg af sensor

Intelligent lysstyring skal være enkel. Vi har derfor udviklet et komplet sortiment af DALI-sensorer, hvori alle funktioner er indbygget.
Det betyder, at samme sensor kan anvendes i de fleste løsninger.
Valget af sensor er helt enkelt.

Se sortimentET