Specialfarver

Find produkt

Giv sensorerne en gang lak så de matcher arkitekturen

Hvis bygningens farvemæssige design skal føres helt igennem - eller der er behov for at matche eksisterende farver - så er løsningen en speciallakering af sensorerne.

 

- Vi tilbyder at lakere sensorerne i netop den farve, kunden ønsker, og leveringstiden er forholdsvis kort. Alt, hvad vi behøver, er farvenummer og glans (RAL og NCS) eller en farveprøve fra loftet eller væggen.

 

Lakeringen foretages på professionelt malerværksted, og i første omgang modtager kunden en enkelt farveprøve (lakeret sensor), så der er mulighed for at tjekke og godkende farven. Herefter lakeres hele ordren og den vil almindeligvis være klar inden for 14 dage.

 

Blandt de seneste eksempler på byggerier med lakerede sensorer er Danmarks Tekniske Universitet, DTU, i Lundtofte.

 

- Byggeriet er tegnet af arkitektfirmaet C.F. Møller, og vores opgave lød på, at installationerne i loftet skulle matche den sorte loftsfarve, fortæller overmontør Jens Jørgen Olsen fra elinstallationsfirmaet Lindpro A/S i Glostrup.

 

- Sensorerne blev monteret på to etager, og der er generelt stor tilfredshed med resultatet. Takket være den korte leveringstid, medførte lakeringen ikke forskydninger i tidsplanen, siger Jens Jørgen Olsen.

 

Blå, grønne og røde sensorer

    

Der er også eksempler på, at Servodan har lakeret større partier sensorer i farver, som matcher ældre byggeriers arkitektur.

 

Hvis kunden ikke angiver en standard farvekode, kan vi IKKE garantere at ramme den samme farve ved genbestilling. Derfor bør kunden købe ekstra enheder til eventuel udskiftning.

dali - det enkle valg af sensor

Intelligent lysstyring skal være enkel. Vi har derfor udviklet et komplet sortiment af DALI-sensorer, hvori alle funktioner er indbygget.
Det betyder, at samme sensor kan anvendes i de fleste løsninger.
Valget af sensor er helt enkelt.

Se sortimentET