Tavlebelysning med multizone

Find produkt

Tavlebelysning med multizone giver lavere omkostninger

Multizone er en ny mulighed for at oprette en zone med armaturer, som allerede indgår i en dagslyszone. En multizone kan f.eks. fungere som tavlebelysning. Det giver lavere omkostninger, da man sparer installation af armaturer til en selvstændig tavlebelysning.


Ved at udnytte DALI-protokollen, har Servodan gjort det muligt at oprette en ekstra multizone, der består af armaturer, som allerede indgår i en dagslyszone.

Armaturer i flere dagslyszoner kan inddrages i en multizone og fungere som f.eks. tavlebelysning. På den måde undgår man at skulle installere en selvstændig tavlebelysning i en sekundær zone.

Med en multizone får man lavere installationsomkostninger som følge af mindre fortrådning, hurtigere installation og færre armaturer, da de allerede installerede armaturer bliver udnyttet optimalt.

Multizone er også ideel ved smartboards. Her kan multizonen benyttes til at slukke lyset ved smartboardet, mens lyset i resten af lokalet forbliver tændt.

Konfiguration sker via Niko Sensor Tool eller fjernbetjening, uafhængigt af installation og fortrådning. På den måde kan man altid efterfølgende ændre på zoneinddelingen.

Alle sensorer i 750-serien giver mulighed for at oprette en ekstra multizone.

dali - det enkle valg af sensor

Intelligent lysstyring skal være enkel. Vi har derfor udviklet et komplet sortiment af DALI-sensorer, hvori alle funktioner er indbygget.
Det betyder, at samme sensor kan anvendes i de fleste løsninger.
Valget af sensor er helt enkelt.

Se sortimentET