Trådløs lysstyring

Find produkt

Løs din lysstyring trådløst


Trådløs lysstyring
Et trådløst system giver optimale valgmuligheder og sparer masser af kobber og arbejdstid i nye og bestående el-installationer. Det trådløse system monteres på vægge og flader uden dåser og ledninger.

Fordelen ved radioteknikken frem for den infrarøde teknik er, at funktionen ikke er begrænset til et enkelt rum, men at der sendes signaler over mellemlange afstande gennem bygninger. Der kan være op til 100 meter mellem senderen og modtageren, og der kan indskydes en repeater for at øge rækkevidden.


Senderne fås i en række udformninger, og modtagerne fås til indbygning eller frembygningsenheder til fast eller løs montering, fx i ledningen til en bordlampe.


Let at programmere
Senderne sender med 10 mW og strømforsynes fra lithium batterier med en typisk levetid på fire til seks år. Programmeringen er ikke den store videnskab - Plug and Play!


Den trådløse teknik sparer kilometervis af kobberkabler og -ledninger samt montørtimer. Programmet er især velegnet til udvidelse af bestående el-installationer, hvor det er besværligt at trække kabler. Men også ved projektering af nye el-installationer er der store fordele - og besparelser - at hente. Ikke kun hos private men også hos professionelle brugere med mange lyskilder, fx showrooms, konferencerum og restauranter m.m.

dali - det enkle valg af sensor

Intelligent lysstyring skal være enkel. Vi har derfor udviklet et komplet sortiment af DALI-sensorer, hvori alle funktioner er indbygget.
Det betyder, at samme sensor kan anvendes i de fleste løsninger.
Valget af sensor er helt enkelt.

Se sortimentET